Doe in Januari mee aan het Soundmakers project!!

In januari 2024 doen we het unieke Soundmakersproject En jij kan mee doen!

In dit project kun je je onderdompelen in de wereld van vocale creativiteit, onder leiding van de Canadese dirigent en zangeres, Christine Duncan. Je werkt met een groep vocale ‘soundmakers’ toe naar een uitvoering met Edison-winnaars Ineke Vandoorn en Marc van Vugt.

Het project vindt slechts in drie steden plaats: Arnhem, Den Bosch en Houten. Deelnemers kiezen voor één stad waar ze repeteren en een uitvoering geven, en ter afsluiting komen de drie groepen samen voor een finaleconcert in Houten, inclusief concertopname.

Ben jij:

✅ Een zangliefhebber of een theaterliefhebber?

✅ Nieuwsgierig, leergierig en ruimdenkend?

✅ Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Op dit moment zitten we bijna vol. in Houten is nog plek en anders kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Iedereen die graag zingt, of op een andere manier met zijn/haar stem werkt is welkom, dus ook niet-Nederlandstaligen. Leeftijd, achtergrond en muzikale ervaring zijn niet belangrijk.

Op onze website lees je meer over dit bijzondere project, waar de menselijke stem in al zijn veelzijdigheid centraal staat. Ervaar de kracht van muzikale verbinding en verruim je vocale horizon!

Wil je meer weten?? https://www.inekevandoorn.com/soundmakers-project-2/