MARC MEETS 2017-2018

Alweer de tweede editie van de succesvolle serie Marc Meets. De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt nodigt u uit om aan te schuiven in zijn 'theater'-huiskamer en stelt zijn muzikale vrienden aan u voor. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen...23 September Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS SANDER VAN HERK & FRANK BURKS - GUITARS ONLY

Gitaren, gitaren en nog eens gitaren... met 'Goede Doel' gitarist Sander van Herk en - 'het geheime wapen van Karin Bloemen' - Frank Burks. Een avond vol snarengeweld, waanzinnige gitaarklanken en hier en daar ook een "gevoelige snaar".

sandervanherk

frankburks14 Oktober Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS ALAIN CLARK

Father and Friend, Blow Me Away... Alain Clark is niet alleen een mega ster, maar vooral ook een begenadigd zanger en songwriter. Op de vooravond van een nieuwe Amerikaanse release komt hij naar Houten en natuurlijk zingt hij, met Marc op gitaar.

www.alainclark.nl4 November Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS RO KRAUS & JON BITTMAN - DE (hälve) WERELBÄND

'Die met dat snorretje en die andere met dat baardje'. Inmiddels vermaard van hun werk met de Wereldband. Een avond vol doldwaze virtuoze muziek van over de hele wereld, humor en melancholie met de geweldige Ro Kraus en Jon Bittman.

www.wereldband.nl9 December Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS CECILIA MOISIO & INEKE VANDOORN - DANS EN STEM

I love your show! Boring...is this dance? De Volkskrant schreef lovend over de nieuwe voorstelling van danseres/choreografe Cecilia Moisio en zangeres Ineke Vandoorn. Vanavond een tipje van de sluier en een blik op hun veelzijdige talent. Dans, beweging, zang en tekst.

www.ceciliamoisio.com

www.inekevandoorn.com13 Januari 2018 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS TOLLAK OLLESTAD & JAN HENK DE GROOT - 2 SONGWRITERS

Twee bijzondere singer-songwriters: Groninger Jan Henk de Groot, dé troubadour van het Noorden, en de Fries Amerikaanse alleskunstenaar Tollak Ollestad (o.a. Al Jarreau, Andrea Bocelli) die bovendien fabelachtig mondharmonica speelt.

tollakollestad

www.janhenkdegroot.nl3 Februari 2018 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS BRUUN KUIJT EN HERMAN VAN DOORN - VAN NIJNTJE TOT POKEMON

Dit keer een ontmoeting met acteur/regisseur Bruun Kuijt, één van "de echte mannen" en o.a. het brein achter Nijntje (de musical), en zanger Herman van Doorn, niet alleen een waanzinnige zanger maar ook de stem van Pokemon. Met veel theater, liedjes, verhalen over de eerste wereldoorlog, Michel Fugain en verrassende improvisaties.

bruunkuijt

www.hermanherman.nl3 Maart 2108 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC'S MIX AND MATCH (aanstormend talent ontmoet professionals)

Een 'mix and match' van pop, rock, jazz, klassiek en elektronica door een internationale groep van jonge aanstormende componisten, spelers, producers en laptop jongens en meiden. Deze gedreven talenten gaan de confrontatie aan met Marc - hun docent van de HKU - en enkele van zijn professionele collega's.21 April 2018 Theater aan de Slinger Houten. Aanvang: 20.30u.

tickets

MARC MEETS DENISE JANNAH & INEKE VANDOORN - JAZZ DIVA'S

Het Utrechtse kent maar liefst twee internationaal vermaarde jazz-diva's: Edison Award winnaressen Denise Jannah en Ineke Vandoorn. Nooit eerder stonden ze samen op het podium. Samen ontmoeten ze Marc van Vugt in prachtige ballads, weemoedige songs en spontane improvisaties.

denisejannah

www.inekevandoorn.comto the top