news

Big Bizar Spring Festival

 

Date: may 2009

EEN NIEUWE LENTE EN EEN NIEUW GELUID VAN BIG BIZAR HABIT
zaterdag 16 Mei op het SJU Jazzpodium Varkenmarkt 2 te Utrecht.Het Ensemble In Residence, Big Bizar Habit, sluit zijn tumultueuze optredens op het SJU Jazzpodium af met een uitbundig lentefestival. Behalve net ontloken nieuwe stukken in grote bezetting zullen de musici ook hun ei leggen in duo’s, trio’s en kwartetten. Met een keur aan solisten, zoals Ineke van Doorn, Marc van Vugt, Angelo Verploegen en Paul van Kemenade. Daarnaast zullen frisse, jonge getalenteerde studenten uit de Utrechtse Conservatoriumweide hun opwachting maken. Een nieuwe lente en (natuurlijk!) een nieuw geluid van Big Bizar Habit!

Bezetting Big Bizar Habit:
Marc van Vugt gitaar/composities, Ineke van Doorn zang/piano/teksten, Angelo Verploegen trompet, Paul van Kemenade alt sax, Louk Boudesteijn trombone, Mary Oliver viool, Ro Kraus, altviool, Baptist Kurvers, altviool, Annie Tangberg cello, Paul Berner bas, Joost Lijbaart drums.

En verder:
David Wolkers sax, Timothy Segond von Banchet piano, Matthijs Lievaart viool/altviool, Remco Woutersen cello.

Aanvang concert 20.30 uur, €15.00/€12,00 (CJP/student/U-pas)

Wij hopen je te mogen verwelkomen op de 16de! Met vriendelijke groet, ook namens de musici van Big Bizar Habit en het SJU Jazzpodium,
Ineke van Doorn en Marc van Vugt

to the top